14/01/2024 14/01/2024 Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο νεαρές γυναίκες για κλοπή μπρούτζινων καντηλιών από κοιμητήρια της Νεοχωρούδας Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο περιπολιών για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής της Νεοχωρούδας και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πρωινές ώρες χθες, Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, συνέλαβε δύο άτομα, διότι στο όχημα που...
14 Ιανουαρίου, 2024 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2024 - 16:51

Νεαρές έκλεβαν καντήλια από κοιμητήρια στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Νεαρές έκλεβαν καντήλια από κοιμητήρια στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο νεαρές γυναίκες για κλοπή μπρούτζινων καντηλιών από κοιμητήρια της Νεοχωρούδας

Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο περιπολιών για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής της Νεοχωρούδας και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πρωινές ώρες χθες, Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, συνέλαβε δύο άτομα, διότι στο όχημα που επέβαιναν ανευρέθηκαν, στο χώρο των αποσκευών και στη θέση του συνοδηγού, δεκατέσσερα (14) μπρούτζινα καντηλάκια μνημάτων.

Πρόκειται για δύο 22χρονες ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα αντικείμενα είχαν αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα, από μνήματα κοιμητηρίων της Νεοχωρούδας ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια και μία βαριοπούλα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων