04/08/2020 04/08/2020 Νέα πρόκληση που είχε μορφή… παραληρήματος εναντίον της Ελλάδος – και μάλιστα με συγκεκριμένη στόχευση – είχαμε σήμερα δια στόματος του Τούρκου δημοσιογράφου (και προπαγανδιστή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν) Φατίχ Τεζτσάν, που σε συνέντευξή του είπε τα εξής: «Ο Ερντογάν λέει: Σας προειδοποιούμε ανοιχτά: αν προτίθεστε να πληρώσετε ότι πληρώσαμε, τους «μάρτυρες» που είχαμε και...
04 Αυγούστου, 2020 - 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2020 - 18:49

Νέες στοχευμένες προκλήσεις από φερέφωνο του Ερντογάν

Διαδώστε:
Νέες στοχευμένες προκλήσεις από φερέφωνο του Ερντογάν

Νέα πρόκληση που είχε μορφή… παραληρήματος εναντίον της Ελλάδος – και μάλιστα με συγκεκριμένη στόχευση – είχαμε σήμερα δια στόματος του Τούρκου δημοσιογράφου (και προπαγανδιστή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν) Φατίχ Τεζτσάν, που σε συνέντευξή του είπε τα εξής: «Ο Ερντογάν λέει: Σας προειδοποιούμε ανοιχτά: αν προτίθεστε να πληρώσετε ότι πληρώσαμε, τους «μάρτυρες» που είχαμε και τα κεφάλαια που έχουμε ξοδέψει, για να ενδυναμωθούμε στρατιωτικά κ.λπ,, σας προκαλούμε να βγείτε στο πεδίο της μάχης. Ας κάνουμε πόλεμο.

Απευθυνόμενος στην Ελλάδα, ο Ερντογάν τους προκαλεί (τους Έλληνες) να έρθουν στο πεδίο της μάχης, αν προτίθενται να πληρώσουν το τίμημα που πλήρωσε και η Τουρκία.

Λέει: Θα χτυπήσω την Ελλάδα με στρατιωτική δύναμη. Θα πάρουμε αυτά τα νησιά στο Αιγαίο και τη Δυτική Θράκη. Θα φτάσουμε σύντομα σε αυτό. Η Ντεντέαγατς (Αλεξανδρούπολη) είναι δικιά μας. Η Κομοτηνή είναι τουρκικό έδαφος. Η Ξάνθη είναι τουρκική επικράτεια. Το όνομα της Ντεντέαγατς δεν είναι Αλεξανδρούπολη. Είναι η γη των παππούδων μου. Είναι εκεί όπου ζούσε ο πατέρας της μάνας μου, η γη των παππούδων μου. Είναι μία τουρκική επικράτεια. Θα κατακτηθούν».

Και αφού περιέγραψε ακριβώς το σχέδιο της «γαλάζιας πατρίδας» με αύξηση της τουρκικής επικράτειας και επαναφορά των πρώην οθωμανικών εδαφών, ο δημοσιογράφος-φανατικός υποστηρικτής του Ερντογάν ξεφτίλισε και ανθρώπους: «Ας πηγαίνουν τα ¨όρθια ζώα¨ να παίρνουν βενζίνη από τα κατεχόμενα και τα άλλα τα ζώα να αγοράζουν τουρκικά προϊόντα στην Ελλάδα…»!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων