21/05/2021 21/05/2021 Νέες συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, ανάμεσα σε Παλαιστίνιους πιστούς και Ισραηλινούς αστυνομικούς στην πλατεία των Τζαμιών στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ, δύο εβδομάδες έπειτα από παρόμοιες συμπλοκές που οδήγησαν σε αναζωπύρωση των βιαιοτήτων στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά Εδάφη. Οι συγκρούσεις άρχισαν μετά τη μεγάλη μουσουλμανική προσευχή της Παρασκευής στην οποία συμμετείχε ένα...
21 Μαΐου, 2021 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2021 - 19:27

Νέες ταραχές στα Ιεροσόλυμα παρά την εκεχειρία

Διαδώστε:
Νέες ταραχές στα Ιεροσόλυμα παρά την εκεχειρία

Νέες συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, ανάμεσα σε Παλαιστίνιους πιστούς και Ισραηλινούς αστυνομικούς στην πλατεία των Τζαμιών στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ, δύο εβδομάδες έπειτα από παρόμοιες συμπλοκές που οδήγησαν σε αναζωπύρωση των βιαιοτήτων στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά Εδάφη.

Οι συγκρούσεις άρχισαν μετά τη μεγάλη μουσουλμανική προσευχή της Παρασκευής στην οποία συμμετείχε ένα πλήθος Παλαιστινίων, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται επιτόπου. Αντικείμενα εκτοξεύθηκαν προς την κατεύθυνση των Ισραηλινών δυνάμεων που είναι παρούσες στην πλατεία, που είναι ο τρίτος πιο ιερός χώρος του Ισλάμ, ανέφερε η αστυνομία κάνοντας λόγο για «ταραχές».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων