27/01/2023 27/01/2023 Νέο απειλητικό μήνυμα βλέπει στο φως της δημοσιότητας από τους «Τούρκους εθνικιστές» που το πρωί είχαν στείλει email στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και σε νοσοκομεία στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα μήνυμα που έχει αναρτηθεί στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων telegram. Το μήνυμα φαίνεται να έχει γράψει o ίδιος που εμφανίζεται και ως...
27 Ιανουαρίου, 2023 - 21:18

Νέο απειλητικό μήνυμα από τους «Τούρκους εθνικιστές» κατά της Ορθοδοξίας στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ

Διαδώστε:
Νέο απειλητικό μήνυμα από τους «Τούρκους εθνικιστές» κατά της Ορθοδοξίας στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ

Νέο απειλητικό μήνυμα βλέπει στο φως της δημοσιότητας από τους «Τούρκους εθνικιστές» που το πρωί είχαν στείλει email στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και σε νοσοκομεία στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα μήνυμα που έχει αναρτηθεί στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων telegram. Το μήνυμα φαίνεται να έχει γράψει o ίδιος που εμφανίζεται και ως αποστολέας των email αφού και στα δύο συστήνεται με το όνομα Paul Avilovoglu. Όπως και στο email, γίνεται αναφορά και στον 42χρονο Ρώσο που συνελήφθη πριν 3 ημέρες από την Αντιτρομοκρατική στη Θεσσαλονίκη για παρόμοια απειλητικά email.

Επίσης έχει αναρτηθεί η φωτογραφία του 42χρονου από τη Ρωσία, άλλη μια με ένα πρόσωπο που φορά κουκούλα και κρατά ένα μαχαίρι καθώς και μια τρίτη φωτογραφία που μοιάζει να πρόκειται για κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό και γράφει «Εγώ και ο Βλαντ θα βάλουμε βόμβες στο αεροδρόμιο».

Απειλές κατά της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας

Το περιεχόμενο του μηνύματος είναι απειλητικό και υβριστικό κατά της Ελλάδας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Αναφέρει ότι «σχεδιάζουμε τρομοκρατικές επιθέσεις», ότι «η Οθωμανική Αυτοκρατορία θα επιστρέψει» και ότι «όλοι μαζί με τον διοικητή των Ταλιμπάν θα καταστρέψουμε την Ορθοδοξία».

Το μήνυμα καταλήγει με τις φράσεις «Δόξα στην Τουρκία. Η Κύπρος θα γίνει δική μας. Στον Ερντογάν και στον τουρκικό στρατό. Να περιμένετε βομβαρδισμούς στην Αθήνα. Το παραπάνω κείμενο και οι φωτογραφίες φαίνεται να έχουν αναρτηθεί το βράδυ της Πέμπτης (26 Ιανουαρίου) ενώ η αποστολή των απειλητικών email έγινε στις 6.30 το πρωί της Παρασκευής. Με την υπόθεση ασχολείται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Αντιτρομοκρατική. Το πρωί εστάλη το email που έκανε λόγο για νάρκες στο αεροδρόμιο και σε νοσοκομεία. Αναλυτικά έγραφε τα εξής:

Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές

Σας μιλάει ο Πολ Αβιλοβογλου

Έχουμε βάλει νάρκες σε όλα τα νοσοκομεία σας στην Αθήνα

Θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αθήνα

Και θα επιβάλλουμε το νόμο της Σαρία

Απαιτούμε την επιστροφή της Κύπρου στην Τουρκία και την απελευθέρωση του φίλου μας Βάντ Σαβέλιεφ

Κεντρική φωτογραφία: unsplash

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων