17/03/2020 17/03/2020 Νέο μήνυμα προς τον λαό αναμένεται να απευθύνει στις 17.00 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με δεδομένη κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Το νέο του μήνυμα έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τις Ιερές Ακολουθίες στις εκκλησίες , και την λήψη γενικευμένων μέτρων για προστασία από την...
17 Μαρτίου, 2020 - 13:15

Νέο διάγγελμα Κ. Μητσοτάκη στις 17.00

Διαδώστε:
Νέο διάγγελμα Κ. Μητσοτάκη στις 17.00

Νέο μήνυμα προς τον λαό αναμένεται να απευθύνει στις 17.00 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με δεδομένη κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το νέο του μήνυμα έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τις Ιερές Ακολουθίες στις εκκλησίες , και την λήψη γενικευμένων μέτρων για προστασία από την εξάλειψη του κορωνοϊού.

Στις 18:00 ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην οποία καλεί ο πρόεδρος του Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, με αντικείμενο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκαλεί, αλλά και την αντίδραση της Ένωσης.

“Αποφάσισα να συγκαλέσω βιντεοδιάσκεψη για να συζητήσουμε τη συνέχεια των ενεργειών μας αναφορικά με την επιδημία covid-19”, επεσήμανε ο Μισέλ στον λογαριασμό του στο Twitter. “Ο περιορισμός της εξάπλωσης του ιού, η παροχή επαρκούς ιατρικού εξοπλισμού, η ενίσχυση της έρευνας και ο περιορισμός των οικονομικών επιπτώσεων αποτελούν κλειδιά”, πρόσθεσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων