26/03/2021 26/03/2021 To Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου προχωράει στην ίδρυση ενός νέο Επιστημονικού Περιοδικού με την ονομασία SingiLogos που αφορά Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες και ενημερώνει ότι θα δημοσιεύει εργασίες και στην ελληνική γλώσσα.  Δείτε την ενημέρωση:  Αξιότιμοι/ες κύριοι/ες με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε για την ίδρυση τού νέου Επιστημονικού Περιοδικού SingiLogos (Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών) του Πανεπιστημίου...
26 Μαρτίου, 2021 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 21:24

Νέο Επιστημονικό Περιοδικό του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου

Διαδώστε:
Νέο Επιστημονικό Περιοδικό του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου

To Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου προχωράει στην ίδρυση ενός νέο Επιστημονικού Περιοδικού με την ονομασία SingiLogos που αφορά Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες και ενημερώνει ότι θα δημοσιεύει εργασίες και στην ελληνική γλώσσα. 

Δείτε την ενημέρωση: 

Αξιότιμοι/ες κύριοι/ες με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε για την ίδρυση τού νέου Επιστημονικού Περιοδικού SingiLogos (Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών) του Πανεπιστημίου Singidunum – Βελιγραδίου, του οποίου και έχω την ιδιαίτερη τιμή να είμαι Αρχισυντάκτης από κοινού με την Καθηγήτρια κα. Marijana Prodanovic.

Η Επετηρίδα SingiLogos αποβλέπει στο να προάγει τον διεπιστημονικό διάλογο μεταξύ των ανά τον κόσμο ερευνητών-μελετητών, των προερχομένων από τις ανθρωπιστικές-κοινωνικές, και όχι μόνον, επιστήμες. Προς τούτο, τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο και η Συντακτική Επιτροπή όσο και οι συνεργάτες-συγγραφείς τής Επετηρίδας θα υπηρετήσουν με απόλυτη προσήλωση τις αρχές τής διαφάνειας, της επιστημονικής και της επαγγελματικής εξειδίκευσης, της αντικειμενικότητας, της καινοτομίας, με έμφαση βεβαίως και σε όσες άλλες συνάδουν ή συνυφαίνονται του ακαδημαϊκού κώδικα δεοντολογίας.

Στο SingiLogos, θα δημοσιεύονται –πέραν των πρωτοτύπων ερευνητικών μελετών- επιστημονικές κριτικές και βιβλιοπαρουσιάσεις, οι οποίες είναι εφικτό και εκείνες να αποδίδονται και στην ελληνική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου: singilogos.singidunum.ac.rs

Με τιμή
Ο Αρχισυντάκτης του Περιοδικού
Γεώργιος Νεκτάριος Λόης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων