25/08/2019 25/08/2019 Επίσημη έκκληση προς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς να προσφέρουν τις προσευχές τους και τον οβολόν τους ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο μοναστήρι στην καρδιά της Ιρλανδίας, απευθύνει η Ιερά Μητρόπολη Δυτικής και Νοτίου Ευρώπης του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Το μοναστήρι θα είναι αφιερωμένο στην Υπεραγία Θεοτόκο. Η Ιερά Μητρόπολη, με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ....
25 Αυγούστου, 2019 - 12:40

Νέο Ορθόδοξο μοναστήρι “γεννιέται” στην Ιρλανδία

Διαδώστε:
Νέο Ορθόδοξο μοναστήρι “γεννιέται” στην Ιρλανδία

Επίσημη έκκληση προς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς να προσφέρουν τις προσευχές τους και τον οβολόν τους ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο μοναστήρι στην καρδιά της Ιρλανδίας, απευθύνει η Ιερά Μητρόπολη Δυτικής και Νοτίου Ευρώπης του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.
Το μοναστήρι θα είναι αφιερωμένο στην Υπεραγία Θεοτόκο.


Η Ιερά Μητρόπολη, με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Ιωσήφ και της Α.Μ. του Πατριάρχη Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ, επιθυμεί να συγκεντρώσει χρήματα για την αγορά ενός ακινήτου, που ανήκει σε άλλη θρησκευτική κοινότητα.

Το κτίσμα βρίσκεται στο Σάνονμπριτζ, μια μικρή πόλη στις όχθες του ποταμού Σάνον, σε μια περιοχή όπου υπάρχουν πολλά μοναστήρια του Χριστιανισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων