25/08/2020 25/08/2020 Κλιμακώνονται οι προκλήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η εθνικιστική και μουσουλμανική προπαγάνδα στο εσωτερικό της χώρας. Η Άγκυρα, κυκλοφόρησε ένα ακόμα προπαγανδιστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, στο οποίο παρουσιάζει τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ρόλο Πορθητή να κυριαρχεί έως την Μέκκα, τα Βαλκάνια και το Γιβραλτάρ. Στο βίντεο απεικονίζεται...
25 Αυγούστου, 2020 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2020 - 14:26

Νέο βίντεο προπαγάνδας του Ερντογάν με την Αγιά Σοφιά

Διαδώστε:
Νέο βίντεο προπαγάνδας του Ερντογάν με την Αγιά Σοφιά

Κλιμακώνονται οι προκλήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η εθνικιστική και μουσουλμανική προπαγάνδα στο εσωτερικό της χώρας. Η Άγκυρα, κυκλοφόρησε ένα ακόμα προπαγανδιστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, στο οποίο παρουσιάζει τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ρόλο Πορθητή να κυριαρχεί έως την Μέκκα, τα Βαλκάνια και το Γιβραλτάρ.

Στο βίντεο απεικονίζεται και η Αγία Σοφία, η οποία έχει αποτελέσει σύμβολο και σημείο αναφοράς της προκλητικότητας Ερντογάν. Επίσης, μπορεί κανείς να δει μερικές από τις ιστορικές στιγμές των Οθωμανών αλλά και της σύγχρονης Τουρκίας

Το βίντεο αποτελεί παραγωγή του υπουργείου Επικοινωνίας της χώρας και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον υπουργό Επικοινωνίας, Φαχρετιν Αλτούν.

«Η Κόκκινη Μηλιά για εμάς είναι μια μεγάλη και ισχυρή Τουρκία. Είναι η ένδοξη πορεία του Έθνους μας, που έγραψε έπη από το Ματζικέρτ ως τις 15 Ιουλίου Η Κόκκινη Μηλιά είναι το μεγάλο δέντρο όπου στη σκιά του πολλοί καταπιεσμένοι ξαποσταίνουν. Από το Γιβραλτάρ ως τη Χιτζάζ (Μέκκα) από τα Βαλκάνια ως την Ασία, όλη η ανθρωπότητα λαχταρά» γράφει στην ανάρτησή του ο Αλτούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων