28/06/2020 28/06/2020 Τη σημερινή Κυριακή η Εκκλησία μας τιμά μια σπουδαία χορεία Αγίων: Τους Νεομάρτυρες. Τους μαρτυρήσαντες δηλαδή μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Διαβάστε στο διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ένα άρθρο του Επίκουρου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πέτρου Παναγιωτόπουλου για την μεγάλη σημασία της Σύναξης των Νεομαρτύρων για την πίστη των χριστιανών, με τίτλο:...
28 Ιουνίου, 2020 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 15:27

Νεομάρτυρες, τα μυρίπνοα άνθη του χειμώνα της σκλαβιάς

Διαδώστε:
Νεομάρτυρες, τα μυρίπνοα άνθη του χειμώνα της σκλαβιάς

Τη σημερινή Κυριακή η Εκκλησία μας τιμά μια σπουδαία χορεία Αγίων: Τους Νεομάρτυρες. Τους μαρτυρήσαντες δηλαδή μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Διαβάστε στο διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ένα άρθρο του Επίκουρου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πέτρου Παναγιωτόπουλου για την μεγάλη σημασία της Σύναξης των Νεομαρτύρων για την πίστη των χριστιανών, με τίτλο: «Νεομάρτυρες, τα μυρίπνοα άνθη του χειμώνα της σκλαβιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων