18/10/2020 18/10/2020 Νικητής στον δεύτερο γύρο των «προεδρικών εκλογών» στα Κατεχόμενα αναδείχθηκε ο Ερσίν Τατάρ, εκλεκτός του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Ερσίν Τατάρ είναι ο νέος τουρκοκύπριος ηγέτης με ποσοστό 51,74% έναντι του Μουσταφά Ακιντζί που έλαβε 48,26% σε σύνολο 738 καλπών. Από νωρίς το απόγευμα στο «επιτελείο» Τατάρ στήθηκαν πανηγύρια με εκατοντάδες υποστηρικτές του να ανεμίζουν...
18 Οκτωβρίου, 2020 - 20:20

Νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων ο Ερσίν Τατάρ

Διαδώστε:
Νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων ο Ερσίν Τατάρ

Νικητής στον δεύτερο γύρο των «προεδρικών εκλογών» στα Κατεχόμενα αναδείχθηκε ο Ερσίν Τατάρ, εκλεκτός του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερσίν Τατάρ είναι ο νέος τουρκοκύπριος ηγέτης με ποσοστό 51,74% έναντι του Μουσταφά Ακιντζί που έλαβε 48,26% σε σύνολο 738 καλπών.

Από νωρίς το απόγευμα στο «επιτελείο» Τατάρ στήθηκαν πανηγύρια με εκατοντάδες υποστηρικτές του να ανεμίζουν τουρκικές σημαίες και σημαίες του παράνομου καθεστώτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων