28/08/2019 28/08/2019 Στις 29 Αυγούστου ανοίγουν οι πύλες ενός ακόμα οικογενειακό ξενώνα στην περιοχή της Μόσχας από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας. Η ανάπτυξη της Παρηγορητικής Αγωγής σε κάθε περιοχή αποτελεί βασική προτεραιότητας κοινωνικής πολιτικής του πατριαρχείου Μόσχας. Η κατασκευή ξενώνων, η δημιουργία υποδομών είναι το πιο σημαντικό στάδιο στην οργάνωση της συστημικής φροντίδας για παιδιά με...
28 Αυγούστου, 2019 - 9:22

Νέος ξενώνας για άρρωστα παιδιά στη Μόσχα

Διαδώστε:
Νέος ξενώνας για άρρωστα παιδιά στη Μόσχα

Στις 29 Αυγούστου ανοίγουν οι πύλες ενός ακόμα οικογενειακό ξενώνα στην περιοχή της Μόσχας από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας.

Η ανάπτυξη της Παρηγορητικής Αγωγής σε κάθε περιοχή αποτελεί βασική προτεραιότητας κοινωνικής πολιτικής του πατριαρχείου Μόσχας.
Η κατασκευή ξενώνων, η δημιουργία υποδομών είναι το πιο σημαντικό στάδιο στην οργάνωση της συστημικής φροντίδας για παιδιά με σοβαρές και ανίατες ασθένειες.

Το άνοιγμα ενός παιδικού νοσοκομείου στην περιοχή της Μόσχας είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός συστήματος υποστήριξης για μια οικογένεια που αντιμετωπίζει μια ανίατη ασθένεια στο παιδί της.

Το κέντρο διαθέτει 10 άνετους χώρους για παιδιά με γονείς, ένα άνετο σαλόνι, χώρο για παιχνίδια και αναψυχή για τους ασθενείς.

Θα αποτελέσει επίσης το κέντρο της υπηρεσίας παρηγορητικής περίθαλψης για εξωτερικούς ασθενείς και θα συντονίσει το έργο ειδικών (γιατρών, νοσοκόμων και ψυχολόγων) που θα παρέχουν βοήθεια σε παιδιά και τις οικογένειές τους στο σπίτι σε όλη την περιοχή της Μόσχας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων