07/09/2020 07/09/2020 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), στη Νέα Πέραμο. Παρακολούθησε την έναρξη της κατάταξης των νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας Ειδικών Δυνάμεων και συνομίλησε μαζί τους. Στο πλαίσιο της υγειονομικής κρίσης τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και οι νεοσύλλεκτοι υποβάλλονται σε μοριακά τεστ κορονοΐου, τα...
07 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2020 - 22:26

Νεοσύλλεκτους στις Ειδικές Δυνάμεις είδε ο Υφυπουργός

Διαδώστε:
Νεοσύλλεκτους στις Ειδικές Δυνάμεις είδε ο Υφυπουργός

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), στη Νέα Πέραμο. Παρακολούθησε την έναρξη της κατάταξης των νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας Ειδικών Δυνάμεων και συνομίλησε μαζί τους.

Στο πλαίσιο της υγειονομικής κρίσης τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και οι νεοσύλλεκτοι υποβάλλονται σε μοριακά τεστ κορονοΐου, τα οποία διενεργούνται από κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο Επιτελάρχης ΓΕΣ Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων