10/05/2021 10/05/2021 Το ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, ξεπέρασε «μια κόκκινη γραμμή» εκτοξεύοντας ρουκέτες προς το Ισραήλ σήμερα το απόγευμα, δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, υποσχόμενος ότι θα δοθεί ισχυρή απάντηση από το εβραϊκό κράτος. «Τρομοκρατικές οργανώσεις στη Γάζα ξεπέρασαν τα όρια το βράδυ της ‘Ημέρας της Ιερουσαλήμ’» εκτοξεύοντας ρουκέτες στην περιοχή...
10 Μαΐου, 2021 - 21:56

Νετανιάχου: Η Χαμάς ξεπέρασε τα «όρια», το Ισραήλ θα απαντήσει «δυναμικά»

Διαδώστε:
Νετανιάχου: Η Χαμάς ξεπέρασε τα «όρια», το Ισραήλ θα απαντήσει «δυναμικά»

Το ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, ξεπέρασε «μια κόκκινη γραμμή» εκτοξεύοντας ρουκέτες προς το Ισραήλ σήμερα το απόγευμα, δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, υποσχόμενος ότι θα δοθεί ισχυρή απάντηση από το εβραϊκό κράτος.

«Τρομοκρατικές οργανώσεις στη Γάζα ξεπέρασαν τα όρια το βράδυ της ‘Ημέρας της Ιερουσαλήμ’» εκτοξεύοντας ρουκέτες στην περιοχή της Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο Νετανιάχου, προσθέτοντας: «Το Ισραήλ θα αντιδράσει δυναμικά (…), όποιος επιτίθεται θα πληρώνει βαρύ τίμημα».

ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων