24/04/2020 24/04/2020 O Νίκος Χαρδαλιάς έκανε έκκληση σε όλους να μείνουν σπίτι στη σημερινή ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας. «Ο καλός καιρός μας προσκαλεί να βγούμε από το σπίτι. Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο ως τις 4 Μαΐου. Δεν υπάρχει χώρος για χαλάρωση. Σε κάθε γωνιά της χώρας καραδοκούν λόγοι και αιτίες για αναζωπύρωση», τόνισε. Σε σχέση με...
24 Απριλίου, 2020 - 18:42

Νικ. Χαρδαλιάς: “Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο”

Διαδώστε:
Νικ. Χαρδαλιάς: “Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο”

O Νίκος Χαρδαλιάς έκανε έκκληση σε όλους να μείνουν σπίτι στη σημερινή ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

«Ο καλός καιρός μας προσκαλεί να βγούμε από το σπίτι. Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο ως τις 4 Μαΐου. Δεν υπάρχει χώρος για χαλάρωση. Σε κάθε γωνιά της χώρας καραδοκούν λόγοι και αιτίες για αναζωπύρωση», τόνισε.

Σε σχέση με τη δομή στα δυτικά προάστια, ενημέρωσε ότι από την εν εξελίξει διαδικασία ιχνηλάτησης σε σύνολο 34 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων προέκυψαν μέχρι τώρα 121 στενές επαφές που τέθηκαν σε καραντίνα.

Ενημέρωσε ότι η χρήση της άδειας ειδικού σκοπού για γονείς παρατείνεται μέχρι τη 10η Μαΐου.

Απευθυνόμενος στους μουσουλμάνους που γιορτάζουν από σήμερα το Ραμαζάνι, υπενθύμισε ότι τα τζαμιά θα είναι κλειστά για το κοινό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων