29/12/2022 29/12/2022 Με μήνυμά του στο τουίτερ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του. “Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση”, έγραψε μεταξύ άλλων. “Ευχαριστώ θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου. Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση και εντυπωσιασμένος από όσα είδα και άκουσα από την...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 13:28

Νίκος Δένδιας: “Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση”

Διαδώστε:
Νίκος Δένδιας: “Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση”

Με μήνυμά του στο τουίτερ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του. “Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση”, έγραψε μεταξύ άλλων.

“Ευχαριστώ θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου. Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση και εντυπωσιασμένος από όσα είδα και άκουσα από την 1η επίσκεψη ΥΠΕΞ στο Άγιον Όρος τα τελευταία 11 χρόνια. Δεσμεύθηκα να επιστρέψω σύντομα”, έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.


Σημειώνεται ότι ο κ. Δένδιας κατά την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, που πραγματοποιεί από χθες, παρουσίασε σήμερα ένα ορθοστατικό υποτασικό επεισόδιο, συνεπώς ματαίωσε τις επισκέψεις του στις Ιερές Μονές Διονυσίου και Δοχειαρίου όπως ήταν προγραμματισμένες για σήμερα καθώς, μπορεί να είναι καλά στην υγεία του, κρίθηκε ωστόσο απαραίτητη η επιστροφή του στην Αθήνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων