26/10/2021 27/10/2021 Μήνυμα για την σημερινή εορτή του πολιουχού της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και την απελευθέρωση της πόλης στέλνει ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία εορτάζουν σήμερα την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης μας και τον Πολιούχο προστάτη της Άγιο Δημήτριο, τον «εν τοις κινδύνοις υπέρμαχον». Χρόνια πολλά στη...
26 Οκτωβρίου, 2021 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2021 - 0:41

Νίκος Δένδιας για την εορτή του Αγίου Δημητρίου: «Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία εορτάζουν»

Διαδώστε:
Νίκος Δένδιας για την εορτή του Αγίου Δημητρίου: «Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία εορτάζουν»

Μήνυμα για την σημερινή εορτή του πολιουχού της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και την απελευθέρωση της πόλης στέλνει ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία εορτάζουν σήμερα την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης μας και τον Πολιούχο προστάτη της Άγιο Δημήτριο, τον «εν τοις κινδύνοις υπέρμαχον». Χρόνια πολλά στη Δήμητρα και τον Δημήτρη για την ονομαστική τους εορτή.», αναφέρει στο μήνυμα του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων