24/08/2021 24/08/2021 Στη πρώτη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», που νοσηλευόταν λόγω της νόσου του κορωνοϊού, προέβη ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά ότι καθ’ όλο το διάστημα της νοσηλείας του είχε ως συντροφιά την «Πίστη» του. Ο γνωστός τραγουδιστής στο παρελθόν, έχει εκδηλώσει την...
24 Αυγούστου, 2021 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2021 - 11:45

Νίκος Οικονομόπουλος: “Δεν αισθάσνθηκα μόνος μου ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου”

Διαδώστε:
Νίκος Οικονομόπουλος: “Δεν αισθάσνθηκα μόνος μου ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου”

Στη πρώτη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», που νοσηλευόταν λόγω της νόσου του κορωνοϊού, προέβη ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά ότι καθ’ όλο το διάστημα της νοσηλείας του είχε ως συντροφιά την «Πίστη» του.

Ο γνωστός τραγουδιστής στο παρελθόν, έχει εκδηλώσει την ευσέβεια του και την Πίστη του, με δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων