16/03/2021 16/03/2021 ΝΤΡΟΠΗ. Είναι το λιγότερο για όσους έχουν παραμελήσει και έχουν αφήσει να καταρρέει ο μικρός ναός των Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στη Λ. Αθηνών 69. Χτίστηκε σύμφωνα με μαρτυρίες το 1903 και ανήκει με τη πάροδο του χρόνου…. σε ιδιώτες που λόγω κληρονομικών διαφωνιών έχουν αφήσει το ναό στα χάλια που βλέπετε με σοφάδες να πέφτουν...
16 Μαρτίου, 2021 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2021 - 20:16

ΝΤΡΟΠΗ: Εκκλησάκια που καταρρέουν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαδώστε:
ΝΤΡΟΠΗ: Εκκλησάκια που καταρρέουν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΝΤΡΟΠΗ. Είναι το λιγότερο για όσους έχουν παραμελήσει και έχουν αφήσει να καταρρέει ο μικρός ναός των Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στη Λ. Αθηνών 69. Χτίστηκε σύμφωνα με μαρτυρίες το 1903 και ανήκει με τη πάροδο του χρόνου…. σε ιδιώτες που λόγω κληρονομικών διαφωνιών έχουν αφήσει το ναό στα χάλια που βλέπετε με σοφάδες να πέφτουν μέσα κι έξω, με τις εικόνες να έχουν διαβρωθεί από την υγρασία και πολλές να τις έχουν κλέψει, με τη κεραμοσκεπή να κινδυνεύει να πέσει μαζί με το ιερό από τη διάβρωση της βροχής και της υγρασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων