19/02/2019 19/02/2019 Παραθέτουμε την πρόσφατη ανάρτηση αυτούσια, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2019 εκ μέρους του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Πορφυρίου Γέρακα Ξάνθης: “Πριν είκοσι σχεδόν μέρες μας πήραν τηλ​έφωνο​​​​​ να πάμε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της ​Θεσσαλονίκης να σταυρώσουμε ένα παλληκ​ά​ρι τον Δημήτρη ο οποίος είχε σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο στην Εγνατία την ημέρα που χιόνιζε...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2019 - 20:12

Ο ​Άγιος Πορφύριος θεραπεύει τον Δημήτρη και του σώζει τα πόδια

Διαδώστε:
Ο ​Άγιος Πορφύριος θεραπεύει τον Δημήτρη και του σώζει τα πόδια

Παραθέτουμε την πρόσφατη ανάρτηση αυτούσια, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2019 εκ μέρους του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Πορφυρίου Γέρακα Ξάνθης:

“Πριν είκοσι σχεδόν μέρες μας πήραν τηλ​έφωνο​​​​​ να πάμε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της ​Θεσσαλονίκης να σταυρώσουμε ένα παλληκ​ά​ρι τον Δημήτρη ο οποίος είχε σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο στην Εγνατία την ημέρα που χιόνιζε πυκνά.​ ​Είχε μείνει πάρα πολλές ώρες αναίσθητος μέσα στα χιόνια και τα μέλη του ήταν παγωμένα.​ ​Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο μετά 4 ημέρες στην ΜΕΘ τον βρήκαμε να έχει κρανιοεγκεφαλι​κέ​​​​ς κακώσεις​,​ αιματώματα στα μάτια​,​ σπασμένα πλευρά και τα χέρια και τα πόδια του μελανά από τα κρυοπαγήματα.

Εκείνη την ώρα τον ξύπνησαν και τον ρωτούσαν : πως σε λένε; ​Ε​κείνος αδύναμα πρόφερε το όνομα του: Δημήτρη.Τι δουλειά κάνεις; ​Φ​ούρναρης.

Δόξα τω ​Θ​εώ​​ λέω το μυαλό του δουλεύει γιατρέ μου​,​ πάμε καλά.

Το μυαλό μπορεί να δουλεύει αλλά δυστυχώς τα πόδια του δεν γλυτώνουν πρέπει να τα κόψουμε είναι νεκρά.

Έφυγα στεναχωρημένη και προβληματισμένη​.​ ​Τ​ι να πω στην μητέρα του παιδιού που σε λίγο θα με παίρνε τη​λέ​​φωνο​;

Η σκέψη μου και η προσευχή μου δεν έφυγαν από τον Δημήτρη.​ ​Γέροντες και Γερόντισσες κινητοποιήθηκαν σε προσευχή.

Η μητέρα πολύ πιστή και ανδρεία γυναίκα έπεσε στην προσευχή με δάκρυα…….

Ο Δημήτρης άρχισε να νιώθει τσιμπήματα στα νεκρά μέλη του από μέσα τα κύτταρα του δούλευαν​,​ αναπ​λά​​θονταν.​ ​Κάθε μέρα σιγά σιγά τα κρυοπαγήματα έπεφταν και από κάτω φανερώνονταν υγιεί μέλη.

Πόση χαρά νιώσαμε όταν τον είδαμε όρθιο μπροστά μας να περπατά​,​ να μας μι​λά​​, να χαίρετε και να ευχαριστεί τον μεγάλο ευεργέτη του Άγιο Πορφύριο.

Δόξα τω Θ​εώ​​ πάντων ένεκεν….”

 

ΠΗΓΗ / ΦΩΤΟ: Ιερόν Ησυχαστήριον Ἁγίου Πορφυρίου Γέρακα Ξάνθης porphyrios-geraka.weebly.com

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων