11/04/2020 11/04/2020 Οι απαγορεύσεις συναθροίσεων στους Ιερούς χώρους εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό άλλαξε τη μορφή στην κυριολεξία πολλών από αυτούς, στους οποίους κάποτε συνωστιζόταν κόσμος πολύς. Ο Πανάγιος Τάφος στην Ιερουσαλήμ, που άλλοτε τέτοια εποχή πλήθος κόσμου περίμενε υπομονετικά να προσκυνήσει και να προσευχηθεί, σήμερα είναι άδειος. Το παρακάτω βίντεο, μας έστειλε αγιοταφίτης μοναχός για...
11 Απριλίου, 2020 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2020 - 18:06

Ο άδειος Πανάγιος Τάφος και οι λυγμοί του μοναχού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο άδειος Πανάγιος Τάφος και οι λυγμοί του μοναχού (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι απαγορεύσεις συναθροίσεων στους Ιερούς χώρους εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό άλλαξε τη μορφή στην κυριολεξία πολλών από αυτούς, στους οποίους κάποτε συνωστιζόταν κόσμος πολύς.

Ο Πανάγιος Τάφος στην Ιερουσαλήμ, που άλλοτε τέτοια εποχή πλήθος κόσμου περίμενε υπομονετικά να προσκυνήσει και να προσευχηθεί, σήμερα είναι άδειος. Το παρακάτω βίντεο, μας έστειλε αγιοταφίτης μοναχός για ευλογία από το ναό της Αναστάσεως και όπως θα ακούσετε οι λυγμοί του, πνίγουν την ανάσα, αφού συγκινείται από το άδειο Ιερό Κουβούκλιο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων