26/09/2019 27/09/2019 Με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Εμπορίου κ. Άδωνι Γεωργιάδη ανοίγει την αυλαία της για 31η χρονιά την Δευτέρα 21 Οκτωμβριου η Σχολή Γονέων Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης. Το θέμα της ομιλίας του  κ. Υπουργού είναι «Η Ανάπτυξη στην Ελλάδα μονόδρομος …» Ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης συναντήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με τον...
26 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:18
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2019 - 10:59

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρώτος ομιλητής της Σχολής Γονέων Κατερίνης

Διαδώστε:
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρώτος ομιλητής της Σχολής Γονέων Κατερίνης
Με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Εμπορίου κ. Άδωνι Γεωργιάδη ανοίγει την αυλαία της για 31η χρονιά την Δευτέρα 21 Οκτωμβριου η Σχολή Γονέων Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης. Το θέμα της ομιλίας του  κ. Υπουργού είναι «Η Ανάπτυξη στην Ελλάδα μονόδρομος …»
Ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης συναντήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με τον κ. Γεωργιάδη στη Νέα Υόρκη μετά τη λήξη της ομιλίας του Πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη στους ομογενείς της Αμερικής στην Αστόρια της Ν. Υόρκης.
Ο κ. Γεωργιάδης εξήρε τη πορεία και την δυναμική της Σχολής Γονέων  γι’ αυτό και αποδέχτηκε την πρόσκληση της να είναι ο πρώτος ομιλητής της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς 2019-2020.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων