24/07/2020 24/07/2020 Την ώρα που ο ιμάμης θα κάνει τη μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία το Πρακτορείο Ορθοδοξία θα μεταδώσει σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου. Το Πρακτορείο μας επέλεξε αυτό το μαρτυρικό και ιστορικό τόπο της...
24 Ιουλίου, 2020 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2020 - 10:33

Ο Ακάθιστος Ύμνος από τα ιστορικά Καλάβρυτα

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος από τα ιστορικά Καλάβρυτα

Την ώρα που ο ιμάμης θα κάνει τη μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία το Πρακτορείο Ορθοδοξία θα μεταδώσει σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.

Το Πρακτορείο μας επέλεξε αυτό το μαρτυρικό και ιστορικό τόπο της πατρίδας μας, προκειμένου να μεταδώσει τον παλμό που θα χτυπάει σήμερα σε όλο τον ελληνισμό απέναντι στη συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα.

Στις 11:00 συντονιστείτε στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων