26/09/2020 27/09/2020 Για την πίστη του στον Θεό αλλά και για την μεγάλη του επιθυμία να επισκεφθεί το Άγιο Όρος, μιλά μεταξύ άλλων στο Πρακτορείο Ορθοδοξία και την συνεργάτιδα του Πρακτορείου μας Αλίσα Μπουλγκάκοβα ο δημοφιλής ηθοποιός του ρωσικού κινηματογράφου Αλεξάντερ Πετρόφ. Ο κ. Πετρόφ συμμετέχει στην ταινία Man of God που περιγράφει τη ζωή του Αγίου...
26 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2020 - 9:04

Ο Ρώσος σταρ Αλεξάντερ Πετρόφ μιλά για την ταινία Man of God

Διαδώστε:
Ο Ρώσος σταρ Αλεξάντερ Πετρόφ μιλά για την ταινία Man of God

Για την πίστη του στον Θεό αλλά και για την μεγάλη του επιθυμία να επισκεφθεί το Άγιο Όρος, μιλά μεταξύ άλλων στο Πρακτορείο Ορθοδοξία και την συνεργάτιδα του Πρακτορείου μας Αλίσα Μπουλγκάκοβα ο δημοφιλής ηθοποιός του ρωσικού κινηματογράφου Αλεξάντερ Πετρόφ.

Ο κ. Πετρόφ συμμετέχει στην ταινία Man of God που περιγράφει τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου ενσαρκώνοντας τον ρόλο του βοηθού του Αγίου.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων βρέθηκε στην Ελλάδα και μίλησε στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία.

«Η ιστορία αυτού του συγκεκριμένου ανθρώπου που παίζω, βεβαίως με επηρεάζει, περνάω από μια εσωτερική κάθαρση, μου δίνει δυνάμεις και μου χαρίζει περισσότερες αντοχές. Κάθε ρόλος σε μαθαίνει κάτι καινούργιο, αποκτάς καινούργιες εμπειρίες, και αυτός ο συγκεκριμένος ρόλος με επηρεάζει πάρα πολύ δυνατά, αρχίζω να παίρνω απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις, τις οποίες φορές-φορές κάνω στον εαυτό μου» ομολογεί και δείχνει το σταυρουδάκι που έχει πάντα μαζί του.

Συνέντευξη: Αλίσα Μπουλγκάκοβα

Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος – Μανώλης Δημελλάς

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων