10/03/2022 10/03/2022 Νέο σύμβουλο απέκτησε το Μέγαρο Μαξίμου επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού τη θέση του συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, πρώην Αρχηγός ΓΕΣ ο οποίος διετέλεσε και Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Ιούλιο του 2019 έως τα τέλη Αυγούστου του 2021. Υπενθυμίζεται ότι ο...
10 Μαρτίου, 2022 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2022 - 12:18

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής σύμβουλος στο Μαξίμου για θέματα Αγίου Όρους

Διαδώστε:
Ο Αλκιβιάδης Στεφανής σύμβουλος στο Μαξίμου για θέματα Αγίου Όρους

Νέο σύμβουλο απέκτησε το Μέγαρο Μαξίμου επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού τη θέση του συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, πρώην Αρχηγός ΓΕΣ ο οποίος διετέλεσε και Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Ιούλιο του 2019 έως τα τέλη Αυγούστου του 2021.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στεφανής είχε απομακρυνθεί από την κυβέρνηση στον τελευταίο ανασχηματισμό, παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Άμυνας στον Νίκο Χαρδαλιά.

Σε ανάρτησή του ο Αλκιβιάδης Στεφανής έγραψε μετά την ανακοίνωση των νέων καθηκόντων του:

«Νέα αποστολή! Με υπερηφάνεια αναλαμβάνω Σύμβουλος της Κυβέρνησης επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων