14/11/2021 14/11/2021 Στην Αργολίδα βρέθηκε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021. Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης ενώ κατόπιν συναντήθηκε με το προεδρείο του Επιμελητηρίου Αργολίδας και έδωσε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ. Ο κ. Λοβέρδος μίλησε σε φίλους και...
14 Νοεμβρίου, 2021 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2021 - 19:43

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσκύνησε τον Άγιο Πέτρο στο Άργος

Διαδώστε:
Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσκύνησε τον Άγιο Πέτρο στο Άργος

Στην Αργολίδα βρέθηκε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης ενώ κατόπιν συναντήθηκε με το προεδρείο του Επιμελητηρίου Αργολίδας και έδωσε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Ο κ. Λοβέρδος μίλησε σε φίλους και μέλη του ΚΙΝΑΛ στην κεντρική πλατεία του Άργους και επισκέφτηκε τον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου επισκόπου Άργους όπου συνομίλησε με τον εφημέριο του ναού και πρόεδρο του ΙΣΚΕ πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Σελλή.

Κατόπιν επισκέφτηκε το Ναύπλιο, όπου συναντήθηκε με φίλους στην πλατεία Συντάγματος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων