06/12/2019 07/12/2019 Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Ένα απόσπασμα από την Επιστολή προς Φιλιππησίους του Αποστόλου Παύλου επέλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του με επίκαιρη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο σούπερ-σταρ του μπάσκετ και κάτοχος του βραβείου του Πολυτιμότερου Παίκτη του ΝΒΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων...
06 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2019 - 1:40

Ο Αντετοκούνμπο αναφέρεται στην δύναμη που παίρνει από τον Χριστό

Διαδώστε:
Ο Αντετοκούνμπο αναφέρεται στην δύναμη που παίρνει από τον Χριστό

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Ένα απόσπασμα από την Επιστολή προς Φιλιππησίους του Αποστόλου Παύλου επέλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του με επίκαιρη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σούπερ-σταρ του μπάσκετ και κάτοχος του βραβείου του Πολυτιμότερου Παίκτη του ΝΒΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δύναμη που παίρνει μέσω της πίστης του στον Χριστό.

Διαβάστε την ανάρτηση του διεθνή καλαθοσφαιριστή (στα αγγλικά):

“I have learned how to be content with whatever I have. I know how to live on almost nothing or with everything. I have learned the secret of living in every situation, whether it is with a full stomach or empty, with plenty or little. For I can do everything through Christ, who gives me strength. – Philippians 4:11-13 Great win”

 

Να σημειωθεί επίσης ότι συμπτωματικά σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2019, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εορτάζει τα γενέθλια του – γίνεται 25 ετών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων