21/09/2021 21/09/2021 Την παρακολούθηση της ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού”, η οποία προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 26 Αυγούστου, έχουν εντάξει στο ποιμαντικό τους πρόγραμμα πολλές ενορίες τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας. Η ταινία της Γελένα Πόποβιτς η οποία διηγείται τη ζωή ενός μεγάλου Αγίου της εποχής, του Αγίου Νεκταρίου, έχει...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 18:22

«Ο Άνθρωπος του Θεού» στο ποιμαντικό πρόγραμμα ενοριών

Διαδώστε:
«Ο Άνθρωπος του Θεού» στο ποιμαντικό πρόγραμμα ενοριών

Την παρακολούθηση της ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού”, η οποία προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 26 Αυγούστου, έχουν εντάξει στο ποιμαντικό τους πρόγραμμα πολλές ενορίες τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η ταινία της Γελένα Πόποβιτς η οποία διηγείται τη ζωή ενός μεγάλου Αγίου της εποχής, του Αγίου Νεκταρίου, έχει κερδίσει τόσο τους πιστούς όσο και μεγάλη μερίδα κοινού που την έχει παρακολουθήσει μέχρι στιγμής. Αδιάψευστος μάρτυρας σε αυτό το γεγονός είναι το ρεκόρ πωλήσεων που έχει κάνει η ταινία μέχρι ξεπερνώντας τα 225.000 εισιτήρια.

Από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας της ταινίας Μητροπολίτες και ιερείς προέτρεψαν τους πιστούς να την παρακολουθήσουν καθώς αυτή αποτελεί μια πνευματική όαση για την εποχή υπενθυμίζοντάς μας την αξία που έχει το ήθος, η ταπεινότητα και η αφοσίωση του Αγίου Νεκταρίου, δίνοντας τροφή για πολλαπλά πνευματικά μηνύματα.

Αύριο ακόμη μια ενορία, αυτή του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων, στο πλαίσιο των ποιμαντικών της δράσεων θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην κινηματογραφική προβολή της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» («Man of God») στον κινηματογράφο Τριανόν, Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101), την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής (έως την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου) στο τηλ. 21 0292 2502.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το κινηματογραφικό φαινόμενο «Ο Άνθρωπος του Θεού»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων