01/09/2021 01/09/2021 Με την ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού/Man of God”, με τον Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, θα πέσει η “αυλαία” των προβολών του φετινού προγράμματος του θερινού σινεμά του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής. Σύμφωνα με το inkomotini.news η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, αφουγκραζόμενη τη σχετική επιθυμία των σινεφίλ της περιοχής, ενήργησε αναλόγως και προσεχώς...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 14:56

“Ο Άνθρωπος του Θεού” στο θερινό σινεμά του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Διαδώστε:
“Ο Άνθρωπος του Θεού” στο θερινό σινεμά του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Με την ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού/Man of God”, με τον Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, θα πέσει η “αυλαία” των προβολών του φετινού προγράμματος του θερινού σινεμά του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

Σύμφωνα με το inkomotini.news η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, αφουγκραζόμενη τη σχετική επιθυμία των σινεφίλ της περιοχής, ενήργησε αναλόγως και προσεχώς η διεθνούς συμπαραγωγής κινηματογραφική ταινία-ωδή στον βίο και τις δοκιμασίες που πέρασε ο Άγιος Νεκτάριος, θα προβληθεί στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων