23/09/2020 23/09/2020 Με πρωτοφανή σφοδρότητα, έπληξε η κακοκαιρία “Ιανός” την γειτονιά του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, της Τοπικής Κοινότητας Καρποχωρίου Καρδίτσας. Οι συνέπειες του φαινομένου στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύ μεγάλες ( απώλεια ζωικού κεφαλαίου – πνιγμός άνω των 700 προβάτων, ολική καταστροφή οικοσκευών και αποθηκών με αγροτικά  προϊόντα ). Οι κάτοικοι πρώτη φορά βιώνουν...
23 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2020 - 23:00

Ο Απόστολος Ανδρέας δεν τους άφησε μόνους!

Διαδώστε:
Ο Απόστολος Ανδρέας δεν τους άφησε μόνους!

Με πρωτοφανή σφοδρότητα, έπληξε η κακοκαιρία “Ιανός” την γειτονιά του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, της Τοπικής Κοινότητας Καρποχωρίου Καρδίτσας.

Οι συνέπειες του φαινομένου στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύ μεγάλες ( απώλεια ζωικού κεφαλαίου – πνιγμός άνω των 700 προβάτων, ολική καταστροφή οικοσκευών και αποθηκών με αγροτικά  προϊόντα ). Οι κάτοικοι πρώτη φορά βιώνουν καιρικό φαινόμενο με τέτοια ένταση. Ο Απόστολος Ανδρέας  δεν τους άφησε μόνους! Τους προστάτεψε, και έτσι, μέσα σε αυτόν τον χαλασμό, δεν υπήρξε καμία ανθρώπινη απώλεια!

 

 

 

 

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος  Θεοδ. Κουτσοχρήστος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων