01/04/2020 01/04/2020 Το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Γλέζο θα ειπωθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στη μία το μεσημέρι, στο ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών . Την εξόδιο ακολουθία θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Υπενθυμίζεται ότι προ τριετίας ο εκλιπών είχε ζητήσει προσωπικά από τον Μακαριώτατο θρησκευτική κηδεία. Η κηδεία...
01 Απριλίου, 2020 - 10:37

Ο Αρχιεπ. Αθηνών στην κηδεία του Μανώλη Γλέζου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αθηνών στην κηδεία του Μανώλη Γλέζου

Το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Γλέζο θα ειπωθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στη μία το μεσημέρι, στο ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών . Την εξόδιο ακολουθία θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Υπενθυμίζεται ότι προ τριετίας ο εκλιπών είχε ζητήσει προσωπικά από τον Μακαριώτατο θρησκευτική κηδεία.
Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου τελείται δημοσία δαπάνη, ως ελάχιστος φόρος τιμής στον «τελευταίο παρτιζάνο της Ευρώπης», ενώ ο τάφος προσφέρθηκε τιμητικά από τον δήμο Αθηναίων. Η σημαία στην Ακρόπολη θα κυματίζει μεσίστια την ώρα της κηδείας του, η οποία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων