14/12/2021 14/12/2021 Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα παραστεί στην πρεμιέρα της ταινίας της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών απόψε στις 21:15. Η ταινία, που μεταφέρθηκε από το θεατρικό σανίδι στην μεγάλη οθόνη, υποστηρίζεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει...
14 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:44
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2021 - 21:03

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στην πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στην πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα παραστεί στην πρεμιέρα της ταινίας της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών απόψε στις 21:15. Η ταινία, που μεταφέρθηκε από το θεατρικό σανίδι στην μεγάλη οθόνη, υποστηρίζεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει για πρώτη φορά την ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου, μόλις 8 μέρες πριν την επέτειο των 100 χρόνων από το μοιραίο 1922!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων