04/12/2021 04/12/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ κ Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα πραγματοποιήσει ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα για μια σειρά συναντήσεων και δραστηριοτήτων. Η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του Πάπα Φραγκίσκου και των ακολουθιών τους θα πραγματοποιηθεί τους στην Αίθουσα του Θρόνου, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών...
04 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2021 - 13:44

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών θα υποδεχτεί τον Πάπα

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών θα υποδεχτεί τον Πάπα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ κ Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα πραγματοποιήσει ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα για μια σειρά συναντήσεων και δραστηριοτήτων.

Η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του Πάπα Φραγκίσκου και των ακολουθιών τους θα πραγματοποιηθεί τους στην Αίθουσα του Θρόνου, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών στις 16:40 σήμερα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Πάπας έρχεται στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια, αφού είχε επισκεφθεί ξανά την χώρα μας όταν πραγματοποίησε επίσκεψη στη Μυτιλήνη, με αφορμή το Μεταναστευτικό.

Την Κυριακή, μάλιστα, και πριν αναχωρήσει και πάλι για την Μυτιλήνη θα δεχθεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ κ Ιερώνυμο στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης, που θα πραγματοποιήσει ο κ. Ιερώνυμος στον Ποντίφικα στην Αποστολική Νουντσιατούρα.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι  πραγματοποιεί συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Χθες πραγματοποίησε επαφές με την Ιερά Σύνοδο στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό στη Λευκωσία και απηύθυνε χαιρετισμό. Μάλιστα, ο Πάπας προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση, φιλώντας τον σταυρό του Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων