28/07/2020 28/07/2020 Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, πραγματοποιήθηκε στις 25-07-2020, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στις Παιδικές Εξοχές, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής. Τον κ. Αρχηγό υποδέχθηκαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής του Αρχηγείου και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Μέριμνας και Αριστείας ΕΛ.ΑΣ.», Ταξίαρχος...
28 Ιουλίου, 2020 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2020 - 21:12

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας τίμησε την Αγία Παρασκευή

Διαδώστε:
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας τίμησε την Αγία Παρασκευή

Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, πραγματοποιήθηκε στις 25-07-2020, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στις Παιδικές Εξοχές, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Τον κ. Αρχηγό υποδέχθηκαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής του Αρχηγείου και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Μέριμνας και Αριστείας ΕΛ.ΑΣ.», Ταξίαρχος Δημήτριος Παντελής και η Διευθυντής του Ιδρύματος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνα Κολιώνη.

Χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης – Ταξίαρχος Νεκτάριος Κιούλος.

 

 

Παρέστησαν, επίσης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, ως Εκπρόσωπος του Επιτελείου του Αρχηγείου, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης & Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης, Ταξίαρχος Στυλιανός Βαρδιάμπασης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εσωτερικών Λειτουργιών του Αρχηγείου, Ταξίαρχος Ευάγγελος Μανώλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταυρακάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Αρχηγείου, Αστυνομικός Διευθυντής Πολυχρόνης Μανουσόπουλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Αρχηγείου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Σπηλιώπουλος.

Σημειώνεται ότι την τρέχουσα κατασκηνωτική περίοδο στις παιδικές Εξοχές φιλοξενούνται παιδιά, από όλη την Ελλάδα, αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) σε πέντε κατασκηνωτικές περιόδους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων