22/10/2020 22/10/2020 Στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη του Ραδιοφώνου Pemptousia.fm μίλησε ο διεθνολόγος και στρατιωτικός αναλυτής κ. Αθανάσιος Δρούγος, κατά την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Η εμπειρία του και οι πολυετείς διεθνοπολιτικές και στρατηγικές αναλύσεις του αποτελούν διαχρονικά ένα χρήσιμο εργαλείο και συντείνουν στη σωστή διαμόρφωση της αντίληψης μας...
22 Οκτωβρίου, 2020 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 18:09

Ο Αθ. Δρούγος στον Pemptousia.fm για τα Ελληνοτουρκικά

Διαδώστε:
Ο Αθ. Δρούγος στον Pemptousia.fm για τα Ελληνοτουρκικά

Στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη του Ραδιοφώνου Pemptousia.fm μίλησε ο διεθνολόγος και στρατιωτικός αναλυτής κ. Αθανάσιος Δρούγος, κατά την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Η εμπειρία του και οι πολυετείς διεθνοπολιτικές και στρατηγικές αναλύσεις του αποτελούν διαχρονικά ένα χρήσιμο εργαλείο και συντείνουν στη σωστή διαμόρφωση της αντίληψης μας για κρίσιμα εθνικά και ευρύτερου ενδιαφέροντος γεωστρατηγικά ζητήματα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ (Στο σημείο 39:30 η παρέμβαση του κ. Αθανασίου Δρούγου):

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων