08/06/2019 08/06/2019 Στο γραφικό νησάκι, που βρίσκεται απέναντι από την περιοχή της Αγίας Μαρίνης στα Χανιά βρέθηκε σήμερα προκειμένου να τελέσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου,  βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο Σεβασμιώτατος έφτασε στη νησίδα νωρίς...
08 Ιουνίου, 2019 - 22:22

Ο Δεσπότης οδηγός στο φουσκωτό σκάφος

Διαδώστε:
Ο Δεσπότης οδηγός στο φουσκωτό σκάφος

Στο γραφικό νησάκι, που βρίσκεται απέναντι από την περιοχή της Αγίας Μαρίνης στα Χανιά βρέθηκε σήμερα προκειμένου να τελέσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου,  βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο Σεβασμιώτατος έφτασε στη νησίδα νωρίς το πρωί οδηγώντας ο ίδιος ένα ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος.

Επειδή το νησάκι φιλοξενεί αγρίμια και μικρά ζώα απαγορεύεται η πρόσβαση έχοντας 24ωρη φύλαξη. Επισκέψιμο είναι μόνο την ημέρα της εορτής των Αγίων, η οποία μεταφέρθηκε να γίνεται στην ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου καθόσον η κανονική εορτή συμπίπτει χειμερινή περίοδο και η πρόσβαση εξαιτίας ενδεχόμενης θαλασσοταραχής είναι πολύ επικίνδυνη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων