04/04/2021 04/04/2021 Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος μετέβη στις πληττόμενες από την πυρκαϊά περιοχές Ατένι και Ρέματα Άνδρου, όπου Πυροσβεστικές και Αστυνομικές Δυνάμεις και κάτοικοι των περιοχών, με τη βοήθεια αεροπλάνων και ελικοπτέρων αγωνίζονταν για την κατάσβεσή της. Από το πρωί, στις περιοχές της...
04 Απριλίου, 2021 - 21:12
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2021 - 21:21

Ο δεσπότης στην πυρκαγιά της νήσου Άνδρου

Διαδώστε:
Ο δεσπότης στην πυρκαγιά της νήσου Άνδρου

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος μετέβη στις πληττόμενες από την πυρκαϊά περιοχές Ατένι και Ρέματα Άνδρου, όπου Πυροσβεστικές και Αστυνομικές Δυνάμεις και κάτοικοι των περιοχών, με τη βοήθεια αεροπλάνων και ελικοπτέρων αγωνίζονταν για την κατάσβεσή της.

Από το πρωί, στις περιοχές της πυρκαϊάς ήταν παρόντες ο Αντιδημάρχος Πολιτικής Προστασίας Άνδρου κ. Δημήτριος Τηνιακός και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μπατσίου κα Άννα Βολίκα και Κατακοίλου κ. Ανδρέας Μέξης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ εξέφρασε την συμπάθεια του και την συμπαράσταση του προς τους κατοίκους της περιοχής, συνεχάρη τους πυροσβέστες και αστυνομικούς για το έργο τους και ευχήθηκε ταχεία κατάσβεση της πυρκαγιάς χωρίς σοβαρές ζημίες.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων