16/02/2024 17/02/2024 Συγχαρητήρια εκφράζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Ιωάννης Ντούμος στον Κατερινιώτη Μητροπολίτη Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτο, ο οποίος έλαβε τον τίτλο «Γέρων Καισαρείας» την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 και κατέστη ο πρώτος μετά τον Πατριάρχη Αρχιερέας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ιεράς Συνόδου στο Κάιρο. Αναλυτικά το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2024 - 0:01

Ο Δήμαρχος Κατερίνης συγχαίρει τον Κατερινιώτη Μητροπολίτη Γέροντα Καισαρείας Θεοφύλακτο

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Κατερίνης συγχαίρει τον Κατερινιώτη Μητροπολίτη Γέροντα Καισαρείας Θεοφύλακτο

Συγχαρητήρια εκφράζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Ιωάννης Ντούμος στον Κατερινιώτη Μητροπολίτη Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτο, ο οποίος έλαβε τον τίτλο «Γέρων Καισαρείας» την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 και κατέστη ο πρώτος μετά τον Πατριάρχη Αρχιερέας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ιεράς Συνόδου στο Κάιρο.

Αναλυτικά το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης:

«Είναι ιδιαίτερα τιμητική για την Κατερίνη, η προαγωγή του συντοπίτη μας Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τριπόλεως κ. Θεοφυλάκτου στην θέση του πρωτόθρονου Αρχιερέα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Απευθύνω τα συγχαρητήρια και τις πιο ειλικρινείς ευχές μου και εκφράζω τη βεβαιότητα, ότι, θα συνεχίσει το  υψηλό ποιμαντικό του έργο, το οποίο διαχρονικά αποτελεί πηγή πνευματικής καθοδήγησης.

Με τιμή,

Ιωάννης Ντούμος

Δήμαρχος Κατερίνης»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων