01/08/2020 01/08/2020 Στη συνάντηση που είχε με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, την Πέμπτη 30 Ιουλίου, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος. “Είχα την τιμή και την χαρά να επισκεφθώ χθες τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, όπου και τον προσκαλέσαμε στις εορταστικές και...
01 Αυγούστου, 2020 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2020 - 12:41

Ο Δήμαρχος Λαμιέων για την επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Λαμιέων για την επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Στη συνάντηση που είχε με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, την Πέμπτη 30 Ιουλίου, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος.

“Είχα την τιμή και την χαρά να επισκεφθώ χθες τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, όπου και τον προσκαλέσαμε στις εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην Λαμία στις 18 Οκτωβρίου με αφορμή την εορτή του Πολιούχου Αγίου Ευαγγελιστή Λουκά, αλλά και την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τα στρατεύματα κατοχής το 1944. Με ιδιαίτερη χαρά ο Αρχιεπίσκοπος έλαβε γνώση της πρόσκλησης και ανταποκρίθηκε θετικά, σε περίπτωση που οι συνθήκες το επιτρέπουν. Ο Αρχιεπίσκοπος θα βρίσκεται κοντά μας, για να λαμπρύνει με την παρουσία του τις εορταστικές εκδηλώσεις, δίνοντάς μας συγχρόνως την δυνατότητα, με τη Ρουμελιώτικη φιλοξενία μας, να Του εκφράσουμε την αγάπη και το σεβασμό μας. Η αποδοχή της πρόσκλησης από τον Μακαριώτατο και η παρουσία Του, πέρα από τιμή για τη Λαμία και τη λαμπρότητα που θα προσδώσει στον εορτασμό μας, θα δώσει για μια ακόμη φορά το μήνυμα, ότι η Ορθοδοξία και η Πατρίδα δια μέσου των αιώνων πορεύονται χέρι-χέρι, στηρίζοντας αυτόν τον πολύπαθο, ευσεβή και ηρωϊκό λαό”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Φθιώτιδος Συμεών και ο Δήμαρχος Λαμιέων στον Μακαριώτατο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων