05/09/2021 05/09/2021 Τους συντελεστές της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» (Man of God) καθώς και την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, για την μεγάλη υποστήριξη και χορηγία της σε αυτήν, βράβευσε σε τιμητική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στον θερινό κινηματογράφο «Άνεσις», μετά την προβολή της ταινίας, ο Δήμος Αίγινας. Βραβεύθηκαν η σκηνοθέτις και σεναριογράφος Γιελένα Πόποβιτς, η ενδυματολόγος...
05 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2021 - 16:56

Ο Δήμος Αίγινας βράβευσε την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού»

Διαδώστε:
Ο Δήμος Αίγινας βράβευσε την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού»

Τους συντελεστές της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» (Man of God) καθώς και την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, για την μεγάλη υποστήριξη και χορηγία της σε αυτήν, βράβευσε σε τιμητική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στον θερινό κινηματογράφο «Άνεσις», μετά την προβολή της ταινίας, ο Δήμος Αίγινας.

Βραβεύθηκαν η σκηνοθέτις και σεναριογράφος Γιελένα Πόποβιτς, η ενδυματολόγος Εύα Νάθενα, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, που ενσαρκώνει τον Άγιο Νεκτάριο, Άρης Σερβετάλης, ο ειδικός σύμβουλος, θεολόγος και κληρικός, π. Γεννάδιος Μανώλης και βεβαίως ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, γέρων Εφραίμ, για την μεγάλη του συμβολή, χορηγία και υποστήριξη στην πραγμάτωση και παραγωγή της ταινίας.  

Την τιμητική εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωττάκης, ενώ τη βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Αιγίνης, Ιωάννης Π. Ζορμπάς.

Το βραβείο εκ μέρους της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου παρέλαβε ο Νικόλαος Γκουράρος, υπεύθυνος ανάπτυξης του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, ο οποίος μετέφερε την ευλογία του γέροντα Εφραίμ στους παρευρισκομένους.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, η σκηνοθέτις Γιελένα Πόποβιτς μίλησε για την ταινία και την πίστη της στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν στην πραγμάτωση της ταινίας: πρώτα τον γέροντα Εφραίμ για την πολύτιμη βοήθειά του, τους συντελεστές και συνοδοιπόρους της, καθώς και τον Δήμο για την τιμητική αυτή εκδήλωση στην οποία παρέστη κι ένας μικρανιψιός του Αγίου Νεκταρίου. 

Ο Άρης Σερβετάλης και η Εύα Νάθενα απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 

Τιμήθηκε και ο μικρανιψιός του Αγίου Νεκταρίου

Ο γιος της Γιελένα Πόποβιτς παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα αντί του Άρη Σερβετάλη, που απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων