05/11/2020 05/01/2023 Τα νέα μέτρα τα οποία ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το καθολικό lockdown έως τα τέλη Νοεμβρίου, ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα 4 Νοεμβρίου την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη, στον ραδιοφωνικό σταθμό pemtousia.fm. Σχετικά για το ζήτημα μίλησε ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, Διδάσκων στο...
05 Νοεμβρίου, 2020 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2023 - 23:41

Ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης μιλά στο pemptousia.fm για την πανδημία

Διαδώστε:
Ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης μιλά στο pemptousia.fm για την πανδημία

Τα νέα μέτρα τα οποία ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το καθολικό lockdown έως τα τέλη Νοεμβρίου, ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα 4 Νοεμβρίου την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη, στον ραδιοφωνικό σταθμό pemtousia.fm.

Σχετικά για το ζήτημα μίλησε ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, Διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Διοίκηση Μονάδων Υγείας». Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και Επίκουρο Καθηγητή στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο κ. Σωτηριάδης απάντησε στα ερωτήματα σχετικά για το αν δικαιολογείται το νέο lockdown και για το εάν είναι θετικό το γεγονός να γίνονται τεστ στον υγιή πληθυσμό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων