31/01/2019 31/01/2019 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ :Ένα ταξίδι που δεν έγινε για τον Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί από τον υφυπουργό εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη και αυτό το ταξίδι θα γίνει στην Ίμβρο, στη γενέτειρα του Οικουμενικού Πατριάρχη. Ο Μάρκος Μπόλαρης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα μεταβεί στην Ίμβρο 4 και 6 Μαρτίου προκειμένου να επισκεφθεί τα Ελληνικά σχολεία και τις εκκλησίες...
31 Ιανουαρίου, 2019 - 18:24
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2019 - 23:02

Αποκλειστικό: Ο Έλληνας Υφ Εξωτερικών στην Ίμβρο

Διαδώστε:
Αποκλειστικό: Ο Έλληνας Υφ Εξωτερικών στην Ίμβρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ :Ένα ταξίδι που δεν έγινε για τον Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί από τον υφυπουργό εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη και αυτό το ταξίδι θα γίνει στην Ίμβρο, στη γενέτειρα του Οικουμενικού Πατριάρχη. Ο Μάρκος Μπόλαρης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα μεταβεί στην Ίμβρο 4 και 6 Μαρτίου προκειμένου να επισκεφθεί τα Ελληνικά σχολεία και τις εκκλησίες που έχουν κτισθεί με την μέριμνα του Οικουμενικού Πατριάρχη. Η επίσκεψη αυτή άλλωστε θα γίνει αφού προηγηθεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ταγίπ Ερντογάν και τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Τον πρώτο θα συναντήσει στην Άγκυρα στις 5 Φεβρουαρίου και τον δεύτερο στο Φανάρι στις 6 Φεβρουαρίου. Η επίσκεψη ωστόσο του Μάρκου Μπόλαρη ως υφυπουργού εξωτερικών στην Ίμβρο θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι γενικότερης σημασίας αφού σε μια συνεργασία με την Τουρκία δόθηκαν οι άδειες άρα οι ανταποδοτικές πράξεις για να γίνονται θα πρέπει τα μέρη να γνωρίζουν το μέγεθος των έργων αυτών. Ας ελπίσουμε πάντως ότι θα φέρει θετικά αποτελέσματα για τους Ιμβρίους η επίσκεψη αυτή και ότι ο υφ Εξωτερικών θα εκτιμήσει και την αναστήλωση των σχολείων και την αναγέννηση των εκκλησιών στο μαρτυρικό νησί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων