28/11/2023 28/11/2023 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δράση “Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού”, στην πλατεία Κύπρου του Δήμου Καλλιθέας, σήμερα στις 28 Νοεμβρίου. Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Καλλιθέας. Κατά...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 16:59

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Διαδώστε:
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δράση “Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού”, στην πλατεία Κύπρου του Δήμου Καλλιθέας, σήμερα στις 28 Νοεμβρίου.

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Καλλιθέας.

Κατά τη διάρκειας της μεγάλης δράσης του ΕΕΣ:

  • Περισσότερες από 55 γυναίκες 18 ετών και πάνω, υποβλήθηκαν σε κλινική εξέταση μαστού και έλαβαν συνταγογράφηση για απεικονιστικό έλεγχο (μαστογραφία και υπερηχογράφημα).
  • Πάνω από 90 γυναίκες, παρακολούθησαν και εκπαιδεύτηκαν στην αυτοεξέταση μαστού με εκπαιδευτικά μοντέλα.

Τη δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Υγείας Γεώργιος Καλαμπαλίκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Γιαννακού – Πάσχου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων