26/02/2024 26/02/2024 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με την πολύτιμη συνδρομή των Περιφερειακών Τμημάτων του στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την υποδοχή των μεταναστών, προσφέροντας μια ζεστή αγκαλιά στους ευάλωτους συνανθρώπους μας που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Στην Κρήτη, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των μεταναστευτικών...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 13:53

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνδράμει τους μετανάστες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Διαδώστε:
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνδράμει τους μετανάστες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με την πολύτιμη συνδρομή των Περιφερειακών Τμημάτων του στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την υποδοχή των μεταναστών, προσφέροντας μια ζεστή αγκαλιά στους ευάλωτους συνανθρώπους μας που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Στην Κρήτη, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των μεταναστευτικών ροών προσφάτως, οι ακούραστοι εθελοντές από τα Περιφερειακά Τμήματα Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Μοιρών, Σητείας, Κισσάμου και Χανίων του Ε.Ε.Σ. βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των μεταναστών, προσφέροντας Πρώτες Βοήθειες, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ένδυσης και υπόδησης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Σημειώνεται ότι το τελευταίο τριήμερο (23-25/2) κατέφθασαν στο νησί μετανάστες ως επί το πλείστον από Αίγυπτο, Συρία και Μπανγκλαντές.

Στη Λήμνο οι εθελοντές και τα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ε.Ε.Σ. συνέδραμαν από την πρώτη στιγμή 28 μετανάστες (14 γυναίκες, 5 παιδιά) που έφτασαν την Παρασκευή (23/2) στο νησί, προσφέροντας ζεστά γεύματα, είδη πρώτης ανάγκης και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειάζονται.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές του που κινητοποιούνται άμεσα και αποτελεσματικά, σε 24ωρη βάση, για να ενισχύσουν τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

 

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων