11/03/2024 11/03/2024 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με την πολύτιμη συνδρομή των Περιφερειακών Τμημάτων του, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την υποδοχή των μεταναστών, προσφέροντας μια ζεστή αγκαλιά στους ευάλωτους συνανθρώπους. Στην Κρήτη, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των μεταναστευτικών ροών προσφάτως, οι ακούραστοι εθελοντές από τα Περιφερειακά Τμήματα Ηρακλείου και Χανίων του Ε.Ε.Σ. βρίσκονται από την πρώτη...
11 Μαρτίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024 - 16:57

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνδράμει τους μετανάστες στην Κρήτη

Διαδώστε:
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνδράμει τους μετανάστες στην Κρήτη

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με την πολύτιμη συνδρομή των Περιφερειακών Τμημάτων του, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την υποδοχή των μεταναστών, προσφέροντας μια ζεστή αγκαλιά στους ευάλωτους συνανθρώπους.

Στην Κρήτη, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των μεταναστευτικών ροών προσφάτως, οι ακούραστοι εθελοντές από τα Περιφερειακά Τμήματα Ηρακλείου και Χανίων του Ε.Ε.Σ. βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των μεταναστών, προσφέροντας Πρώτες Βοήθειες, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ένδυσης και υπόδησης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Συγκεκριμένα, την Κυριακή (10/3) οι εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Ε.Ε.Σ. από τα Χανιά συνέδραμαν 39 μετανάστες (37 άντρες και 2 γυναίκες) από Αίγυπτο, Σουδάν και Μπαγκλαντές.

Παράλληλα, Εθελοντές από το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε 32 μετανάστες, ανάμεσα τους και 12 ασυνόδευτα ανήλικα, από Αίγυπτο, Μπανγκλαντές. Σήμερα (11/3) το πρωί, οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου υποδέχθηκαν επιπλέον 24 μετανάστες από τη Λιβύη ανάμεσα τους και 3 ασυνόδευτα ανήλικα από Αίγυπτο, Πακιστάν που φιλοξενούνται προσωρινά στην αίθουσα του παλιού ΚΤΕΛ στο  Λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές του που κινητοποιούνται άμεσα και αποτελεσματικά, σε 24ωρη βάση, για να ενισχύσουν τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων