29/03/2024 29/03/2024 Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε ο Τομέας Νεότητας του Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δημιουργώντας εκπαιδευτικό βίντεο για τις Πρώτες Βοήθειες στη νοηματική γλώσσα. Συγκεκριμένα, οι εθελοντές του Τμήματος Νεότητας Ρόδου, με την πολύτιμη βοήθεια διερμηνέα της ελληνικής νοηματικής γλώσσας και εκπαιδευτή Σαμαρείτη – Διασώστη του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρόδου, προσφέρουν τη δυνατότητα σε...
29 Μαρτίου, 2024 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 21:19

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βοηθά άτομα με προβλήματα ακοής να εκπαιδευτούν στις Πρώτες Βοήθειες

Διαδώστε:
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βοηθά άτομα με προβλήματα ακοής να εκπαιδευτούν στις Πρώτες Βοήθειες

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε ο Τομέας Νεότητας του Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δημιουργώντας εκπαιδευτικό βίντεο για τις Πρώτες Βοήθειες στη νοηματική γλώσσα.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές του Τμήματος Νεότητας Ρόδου, με την πολύτιμη βοήθεια διερμηνέα της ελληνικής νοηματικής γλώσσας και εκπαιδευτή Σαμαρείτη – Διασώστη του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρόδου, προσφέρουν τη δυνατότητα σε άτομα με προβλήματα ακοής να γνωρίσουν τις Πρώτες Βοήθειες και να εκπαιδευτούν σε αυτές. Τα σενάρια που περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό υλικό είναι καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, απόφραξη αεραγωγού (πνιγμονή), ρινορραγία, χρήση εξωτερικού απινιδιστή κ.α.

Το Τμήμα Νεότητας Ρόδου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό, το σωματείο Διερμηνέων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και ιδιαίτερα τον κύριο Σπύρο Κουζέλη, τον εκπαιδευτή Σαμαρείτη-Διασώστη του Ε.Ε.Σ. κ. Δημήτρη Γαλατά, το τηλεοπτικό σταθμό Θάρρι, τον κύριο Μιχάλη Πονήρη, τα ξενοδοχεία Rhodos Pallas και Mediterranean για τη φιλοξενία, καθώς και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel exchange.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων