05/12/2019 05/12/2019 Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας εόρτασε την μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και στην Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πανηγύρισε η Ενορία της Αμφιτρίτης και τα Παρεκκλήσια της Αγίας στο Στρατόπεδο “Ιωάννου” και στο Πάρκο Αλτιναλμάζη της πόλεως. Το πρωί της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου, ο Μητροπολίτης Άνθιμος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας...
05 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2019 - 17:24

Ο Ελληνικός Στρατός στο Ψαλτήρι για την Προστάτιδά του

Διαδώστε:
Ο Ελληνικός Στρατός στο Ψαλτήρι για την Προστάτιδά του

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας εόρτασε την μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και στην Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πανηγύρισε η Ενορία της Αμφιτρίτης και τα Παρεκκλήσια της Αγίας στο Στρατόπεδο “Ιωάννου” και στο Πάρκο Αλτιναλμάζη της πόλεως.

Το πρωί της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου, ο Μητροπολίτης Άνθιμος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αμφιτρίτη.

Παρόντες ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννης Ζαμπούκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αθανάσιος Τσώνης, ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ηλίας Δαστερίδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννης Ναϊτίδης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Μητροπολίτης ευλόγησε το κόλλυβο της Αγίας που ετοίμασε ο Σύλλογος Χηλητών “Ο Άγιος Ευθύμιος”.

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας στο Στρατόπεδο “Ιωάννου” της πόλεως της Αλεξανδρουπόλεως η επίσημη Δοξολογία προς τιμήν της Αγίας ως προστάτιδος του Πυροβολικού του Ελληνικού Στρατού.

Παρόντες, οι τοπικοί άρχοντες της πολιτείας και του Στρατού μας.

Αμέσως μετά, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και όλοι οι παραβρεθέντες παρακολούθησαν την παρουσίαση των οπλικών συστημάτων του Πυροβολικού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων