22/07/2023 22/07/2023 Την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΒ) ΠΕΡΙΣΣΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» στο Στεφανοβίκειο, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού». Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ»...
22 Ιουλίου, 2023 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2023 - 14:20

O Εορτασμός του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
O Εορτασμός του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΒ) ΠΕΡΙΣΣΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» στο Στεφανοβίκειο, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, εκπρόσωποι των θρησκευτικών αρχών καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά το πέρας της τελετής, πραγματοποιήθηκε επίδειξη των μέσων και των συστημάτων της Αεροπορίας Στρατού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων