23/03/2019 23/03/2019 Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, εορτάσθηκε, σήμερα, 23 Μαρτίου 2019, στην Καλαμάτα, η 198η Επέτειος Απελευθερώσεως της πόλης. Στην πανηγυρική Δοξολογία που τελέσθηκε στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο μνημείο Πεσόντων της πλατείας...
23 Μαρτίου, 2019 - 18:58
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2019 - 19:05

Ο Εορτασμός για την Απελευθέρωση της Καλαμάτας παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Ο Εορτασμός για την Απελευθέρωση της Καλαμάτας παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, εορτάσθηκε, σήμερα, 23 Μαρτίου 2019, στην Καλαμάτα, η 198η Επέτειος Απελευθερώσεως της πόλης.

Στην πανηγυρική Δοξολογία που τελέσθηκε στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο μνημείο Πεσόντων της πλατείας 23ης Μαρτίου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η αναπαράσταση κατάληψης της πόλης, ενώ οι εορταστικές εκδηλώσεις περατώθηκαν με παρέλαση μαθητών σχολείων, οπλαρχηγών και μπουλουκιών.

Παρέστησαν ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Υφυπουργός Εργασίας,Κοιν. Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, εκπρόσωποι άλλων κομμάτων, του Κοινοβουλίου, της Αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων