09/05/2024 10/05/2024 O επίσημος εορτασμός του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου την Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024. Στον εορτασμό, παρέστη ο Υπουργός Άμυνας , κ. Βασίλης Πάλμας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Πρέσβης της Ελλάδας, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, Βουλευτές, η Ιεραρχία του ΓΕΕΦ, καθώς επίσης...
09 Μαΐου, 2024 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024 - 2:04

Ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, στην Εθνική Φρουρά

Διαδώστε:
Ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, στην Εθνική Φρουρά

O επίσημος εορτασμός του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου την Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024.

Στον εορτασμό, παρέστη ο Υπουργός Άμυνας , κ. Βασίλης Πάλμας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Πρέσβης της Ελλάδας, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, Βουλευτές, η Ιεραρχία του ΓΕΕΦ, καθώς επίσης και αντιπροσωπείες στελεχών. Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι κρατικών υπηρεσιών και τοπικών αρχών, Αξιωματικοί εν αποστρατεία, Ακόλουθοι Άμυνας και εκπρόσωποι φίλων χώρων.

Στο πλαίσιο της τελετής, διοργανώθηκε στατική έκθεση στην οποία παρουσιάστηκαν οπλικά συστήματα του Στρατού Ξηράς της ΕΦ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων