21/07/2019 21/07/2019 Στο Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας Ημαθίας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη του όπλου της Αεροπορίας Στρατού. Την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε Εσπερινός και Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Προφήτη Ηλία και το Σάββατο 20 Ιουλίου, η καθιερωμένη πανηγυρική Θεία Λειτουργία...
21 Ιουλίου, 2019 - 22:33

Ο εορτασμός του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία στο 3ο KΕΑΣ Αλεξάνδρειας

Διαδώστε:
Ο εορτασμός του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία στο 3ο KΕΑΣ Αλεξάνδρειας

Στο Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας Ημαθίας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη του όπλου της Αεροπορίας Στρατού.

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε Εσπερινός και Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Προφήτη Ηλία και το Σάββατο 20 Ιουλίου, η καθιερωμένη πανηγυρική Θεία Λειτουργία – Αρτοκλασία ανήμερα του εορτασμού, στον ομώνυμο ναό του Αεροδρομίου.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ) Υποστρατήγου Γεώργιου Ματζουράνη, του Υποδιοικητή Ι Μεραρχίας Πεζικού Ταξιάρχου Πάρη Καπραβέλου, του Δκτή του Κέντρου Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού (ΚΕΑΣ), Ταξιάρχου Ευστράτιου Γαϊτανίδη και των Διοικητών ΣΑΣ – 3ου ΤΕΑΣ – 2ου ΛΕ/1ου ΣΕΣΑΥ.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Ι.Μ. Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Σ.Α., το σύνολο του προσωπικού των υπηρετούντων στο Α/Δ Αλεξάνδρειας, καθώς και πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία.

Πηγή:alexandriamou.gr 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων